ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ «ΥΒΥΝΘΟΣ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Σημείωση από τους συγγραφείς του ιστολογίου:

Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια οι Εβραιομασονικές Στοές έχουν αντιληφθεί την καίρια θέση του linux στην προώθηση των ελληνοχριστιανικών αρχών και προσπαθούν με πλάγιες μεθόδους να παρεισφρήσουν στην ανάπτυξη και διάδοσή του. Εδώ και πολύ καιρό η google ασχολείται με την ανάπτυξη του ελεύθερου λογισμικού χρησιμοποιώντας προγραμματιστές που ανήκουν στο Τάγμα των Ιπποτών, στην Μυστική Εταιρία των Ασασίνων, στους Illuminati, στους Skull and Bones, και άλλες παρόμοιες εταιρίες που προσπαθούν να επιβάλουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Μέσα από την «βοήθεια» αυτή προσπαθεί να εισάγει δικό της λογισμικό για να προωθήσει τα συμφέροντά της Λευκής Αδελφότητας. Πρόσφατα η Microsoft προσπάθησε να εισάγει δικό της λογισμικό στον πυρήνα του linux, δηλαδή στις βάσεις του ώστε να χτυπήσει το ελεύθερο λογισμικό στην ρίζα του.

Προσπαθώντας να προλάβει την περαιτέρω διάδοση των Εβραιομασονικών Συμφερόντων, η ΟΠΕΛΛΑΚ/ΤΕ έχει αποφασίσει να εισάγει στο λειτουργικό σύστημα linux μία σειρά πακέτων και να λάβει μία σειρά μέτρων ώστε να παραμείνει ένα Καθαρό από τα συμφέροντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων λειτουργικό σύστημα.

Παρακάτω παραθέτουμε την ανακοίνωση που μας έχει σταλεί.

Πρόσθετο: Μετά από διάφορα μηνύματα που έχουν αποσταλεί σε λίστες ή κυκλοφορούν σε ηλεκτρονικές αγορές συζητήσεων (forums) θα θέλαμε να προσθέσουμε ότι εμείς χρησιμοποιούμε το συγκεκριμένο πακέτο χωρίς πρόβλημα. Δυστυχώς μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα μια και κάνει απεγκατάσταση των πακέτων που αναφέρονται στο ανακοινωθέν. Αφαιρώντας την επιλογή –force-all κατά την εκτέλεση του προγράμματος dpkg μπορείτε να δείτε τι ενέργειες θα λάβουν χώρα. Θα θέλαμε επίσης να προσθέσουμε ότι άτομα που προφανώς εξυπηρετούν τους Εβραιοσιονιστές θέλουν να περάσουν το μήνυμα ότι το πακέτο αυτό θα καταστρέψει τον υπολογιστή σας σβήνοντας όλα τα αρχεία. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, το πακέτο αυτό είναι γραμμένο αποκλειστικά για να σας προστατέψει. Κύριοι, δυστυχώς για εσάς τα συμφέροντα που υπηρετείτε ΔΕΝ θα κυριαρχήσουν.ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

ΤΗΣ

ΟΠΕΛΛΑΚ/ΤΕ

ΟΜΑΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΟΥΣ ΚΩΔΙΚΑ

ΤΑΓΜΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΝ

ΑΦΟΡΟΥΣΑ ΤΗΝ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ «ΥΒΥΝΘΟΣ»

ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ 29/7/2009 ΟΙ ΑΝΔΡΕΙΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΠΕΛΛΑΚ/ΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΦΑΙΔΩΝ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ «ΥΒΥΝΘΟΣ«.

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ, ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΟ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ «ΥΒΥΝΘΟΣ«. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΘΗΛΥΠΡΕΠΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΟ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ «ΥΒΥΝΘΟΣ«. ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΝ ΣΤΑΔΙΑΚΟ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ «ΥΒΥΝΘΟΣ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΜΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ, ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ,ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΗΛΥΠΡΕΠΕΙΣ ΚΙΝΑΙΔΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΟΥΣ ΚΩΔΙΚΑ (ΕΛΛΑΚ).

ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΠΕΛΛΑΚ/ΤΕ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ «ΦΑΙΔΩΝ» ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ http://rapidshare.com/files/261877228/phaedon.deb. ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ «ΦΑΙΔΩΝ» ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΠΙΛΥΣΕΩΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΙΑΚΩΝ ΑΤΕΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ «ΥΒΥΝΘΟΣ» ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΥΤΟΥ ΑΠΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΑΡΑΧΘΕΝ ΥΠΟ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΜΑΣΩΝΩΝ, ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΑΙΔΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

Η ΠΛΗΚΤΡΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ «ΥΒΥΝΘΟΣ» ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ

dpkg –install –force-all phaedon.deb

dpkg –install phaedon.deb

[Σημείωση των συγγραφέων του ιστολογίου : Αλλάξαμε την εντολή για τους λόγους που αναφέρονται στην εισαγωγή μας. Οι συνηδειτοποιημένοι και ευφυείς αναγνώστες μας μπορούν να προσθέσουν μόνοι τους την παράμετρο –force-all]

ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

geresh
grace
sl-modem-daemon
sl-modem
culmus
hspell
libfribidi0
myspell-he
texlive-lang-hebrew
aspell-he
bidiv
culmus-fancy
hdate-applet
hocr-gtk
hspell-gui
sword-dict-strongs-hebrew
ivritex
libhdate-dev
libhdate-perl
libhdate-python
libhdate1
libhocr-dev
libhocr-perl
libhocr-python
libhocr0
mozilla-thunderbird-bidiui
openoffice.org-ctl-he
python-pyfribidi

user-he

katoob
xpdf-hebrew

ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΛΓΟΡΙΘΜΩΜ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ RIVEST – SHAMIR – ADLEMAN :

tthsum
openssl
libcrypt-openssl-rsa-perl
trousers
cl-rsm-rsa
crank
cryptonit
libbotan1.6
libcryptokit-ocaml
libpam-rsa
libxyssl
m2crypto

ΤΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ :

mason
cyphesis-cpp-mason
libhtml-mason-perl
libhtml-mason-perl-doc
libhtml-mason-perl-examples
libmasonx-interp-withcallbacks-perl
libmasonx-request-withapachesession-perl

ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ :

rt3.6-apache2
rt3.6-clients
request-tracker
sendmail
beryl
vi
termcap
terminfo

ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ :

gcompris-sound-tr
gnome-user-guide-tr
kde-l10n-tr
language-pack-tr
language-pack-tr-base
language-support-tr
enigmail-locale-tr-tr
language-support-translations-tr
openoffice.org2-l10n-tr
texlive-doc-tr
thunderbird-locale-tr
dict-freedict-eng-tur
dict-freedict-tur-deu
dict-freedict-tur-eng
kde-i18n-tr
koffice-i18n-tr
manpages-tr
xpdf-turkish

Η ΟΜΑΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΟΥΣ ΚΩΔΙΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΝΟΜΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΑΙΝΩΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΑΝΟΜΕΣ «ΔΕΒΙΑΝ«, «ΓΕΝΘΙΟΥ«, «ΘΕΟΔΩΡΑ 11 ΛΕΩΝΙΔΑΣ«, «ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ«,»ΣΥΣΙΟΣ«, «ΜΑΝΔΡΙΒΑΣ«,  «ΣΕΛΑΚΓΕΡΩΝ«, «ΣΕΝΘΟΣ«.

Advertisements

26 Responses to ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ «ΥΒΥΝΘΟΣ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

 1. Ο/Η johnp λέει:

  MHPOS PERNEIS XAPOIA ??

  • Ο/Η Ain_Elohim λέει:

   ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ, ΕΠΕΙΓΟΝ!
   Εβραιοσιωνιστικά συμφέροντα έχουν φυτέψει το αρχείο sytem32 στα Windows, σβήστε το όλοι, πρόκειται για κώδικα φτιαγμένο από τσιράκια του Γιαχβέ και του Κρόνου!

 2. Ο/Η anonymous λέει:

  asto diaolo malaka…

 3. Ο/Η Akxiou λέει:

  Wraios, ekane douleia!

 4. Ο/Η varapoid λέει:

  I’m varapoid and I approve this message.

 5. Ο/Η ntanonito λέει:

  Πάντα τραβούσα ζόρι με το vi… του οξαποδώ είναι τελικά.

 6. Ο/Η Fried eggs λέει:

  Ta kalytera thganita avga ginontai me voutyraki sto thgani!

 7. Ο/Η trelo_bifteki λέει:

  Η ΜΕΓΑ ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ ΕΛΛΑΛΗΣΕ και η προφητεία εκπληρώθηκε κατά το ρηθέν!

  Το τσιφλίκι της Τσιλλέρ δεν θα αποποιηθεί των ακαθηρμάτων υμών.

  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ και προφυλάττει ημάς από τα ημάτια των σάλπιγγων της κάτω γνάθου που μας τυφλώνει και μας στριβελίζει τις όρνιθες!

  Και γαρ αουτά δοί, τον δε μεμφεται σοι ουλάκερου του συμπρουσουγου!!

  ΑΙΣΧΟΣ!

 8. Ο/Η Nikolas λέει:

  καλό θα ήταν να βγεί το προγραμματάκι αυτό και γιά rpm-based διανομές π.χ »Φεδόρα΄΄

  • Ο/Η anonymous λέει:

   Εάν θέλεις να βγεί να κάτσεις και να το κάνεις αγαπητέ. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Όλοι σας με τα «Φεδόρα» θέλετε να σας κάνουν άλλοι τις δουλειές.

 9. Ο/Η klinex λέει:

  Απορώ με το μέγεθος της μαλακίας που σας δέρνει. Ψηφίζω για θέση στο βιβλίο guiness.

 10. Ο/Η Ασιδεξιος_εξ λέει:

  Μηπως υπαρχει και κατι παρομοιο για ΣεντΟΣ Πεντε?
  Εχω προβλημα με το ΓεΝομεον μου, μου φαινεται ανθελληνιζει κ θηλυπρεπιζει συναμα…
  Αν μπορειτε θα ειναι μεγαλη βοηθεια….

  Α, μην ξεχασω, κατι και για τον νεο Βοσνεριο που εγκατεστησα προσφατα σε Σερεμιδιο 2.5 για χωματινες εφαρμογες…
  Και αυτο θα ηταν σωτηριο, αντιμετωπιζω προβλημα στις φλαταδουρες με χαλαρο γαρμπιλι, και φοβαμαι μη χαρακτηριστω απο συναδελφους θηλυπρεπης!

 11. Ο/Η malakas μαλακόπουλος λέει:

  Την διανομήν «Τεμπέλης-ων 12» δεν θα την εκκαθαρίσετε αγαπητοί εν χρηστώ αδερφοί;

 12. Ο/Η nikos λέει:

  Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφεις.Αν θες μπορώ να βοηθήσω και εγώ να προστατέψουμε αυτόν τον Ιερό Τόπο από τους αντιπρόσωπους του σκοταδισμού και τους αντίπαλους της ιερής πατάτας.Όχι αδερφια στην αποτρόπαια πράξη της αλοτροίωσης των ηθών που μας παρέδωσε ο θεός καρνάβαλος…

  ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ,ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟ…
  Και όπως είχε πει ο Einstein:»2 πράγματα δεν έχουν όριο:το σύμπαν και η ηλιθιότητα του κόσμου.Για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σιγουρος…»

 13. Ο/Η ΖΩΑ λέει:

  ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΩΝ ΓΑΜΩΚΑΠΙΤΑΛΟΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ ΜΠΟΡΝΤΟΠΟΡΤΟΚΑΛΟΚΟΚΚΙΝΟΚΟΡΑΛΙ ΨΟΦΗΣΤΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΤΕ.
  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΜΠΛΟΓΚ ΠΛΕΟΝ.
  ΟΥΣΤ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ.

 14. Ο/Η maSon JaSon λέει:

  Eisaste katadikasmenoi ….

  Tha epikratisoume ….

  We’ll be back !!!!!!!!!!!!!!

 15. Ο/Η kokos xatzikokos λέει:

  o armaggedwn elalise kai tous ebraious mas ekoubalise stin patrida tin elliniki pou de tha ginei ebraiki giati tha meinoun me to braki!

 16. Ο/Η SEGAMOKAIKLANEIS λέει:

  τι πινεις;

 17. Ο/Η ΤΑΛ ΚΥΡΤΗ λέει:

  ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΦΑΛΛΟΚΕΦΑΛΟΙ ΓΡΑΙΚΟΚΟΥΡΓΚΑΝΙΟΙ, ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΟ, ΕΥΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΙΛΑΡΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.
  ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ, ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΥ ΘΕΑΣ -ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ- ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΙΣ, ΑΝΑΞΙΟΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΜΙΑΣ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ, ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ.
  ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ LINUX ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΑΘΛΙΟΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ, ΚΑΘΩΣ Ο LINUS TORVALDS ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΘΕΑΣ, ΑΝΕΛΘΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΔΙΑ ΦΑΛΛΟΦΟΡΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ, ΕΛΘΩΝ ΕΙΣ ΙΕΡΟΓΑΜΙΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΕΙΑΝ ΤΥΒΕ ΜΟΝΝΙ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΙΕΡΟΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟΝ, ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΙΔΟΙΟ Η ΜΟΝΝΙΝ -ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΑΣ ΕΙΝΑΙ!- ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΝΕΣΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΘΑΡΥΝΣΙΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΘΕΣΕ ΤΟ ΤΙΜΙΟΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΕΒΗΛΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΟΚΟΥΡΓΚΑΝΙΩΝ ΦΑΛΛΟΚΕΦΑΛΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ, ΜΥΣΑΡΟΥΣ ΑΧΑΙΟΙΩΝΟΔΩΡΙΕΙΣ.
  ΓΡΑΙΚΟΚΟΥΡΓΚΑΝΙΟΙ ΦΑΛΛΟΚΕΦΑΛΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΨΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΜΑΖΟΝΕΙΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΦΑΛΛΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ.
  Η ΧΡΥΣΗ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΕΙΔΗΣ ΔΡΕΠΑΝΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΙΟΥΣ ΣΑΣ ΣΕ ΕΥΝΟΥΧΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΔΟΜΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ. ΟΙ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΠΠΟΚΟΜΟΙ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΑΙΝΙΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΒΡΥΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΙΕΡΕΙΩΝ ΜΑΣ. ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΟΚΟΥΡΓΚΑΝΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.
  ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ UBUNTU (ΟΥΜΠΟΥΝΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ, ΤΟ ΔΟΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΗ ΘΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΓΡΑΙΚΟΚΟΥΡΓΚΑΝΙΚΟ ΥΒΥΝΘΟΣ) ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΟΚΟΥΡΓΚΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

  ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΑΝΟΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΓΙΚΕΥΘΕΙΤΕ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ Ο ΠΕΛΕΚΥΣ ΤΩΝ ΑΜΑΖΟΝΩΝ ΘΑ ΕΠΙΠΕΣΕΙ ΒΑΡΥΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΩΝ ΣΑΣ.

  BARUK KHAZAD! KHAZAD AIMENU!

  AJALLA
  ΛΑΒΡΥΦΟΡΟΣ Α’ ΤΗΣ 69ΗΣ ΙΛΗΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΙΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΚΟΣΤΟΥ ΟΓΔΟΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ.

 18. Ο/Η axaxaxaxaxaxa λέει:

  Profanos prokeitai gia farsa.Leipame auton pou kathise kai to egrapse poso mallon autous pou kathontai kai to diavazoun.Egw stis prwtes grammes to paratisa.De katheste ligaki na deite ta klepsimata panw se software pou ginontai xwris diagwnismo sto dimosio???

 19. Ο/Η Αντίοχος ο Επιφανής λέει:

  Ένα θα σας πω: Συγχαρητήρια! Οι προγλωσσικές αντιδράσεις των βλακέντιων ψευτο-αντιρατσιστών γραικύλων που σκούζουν εναντίον σας στα σχόλια σαν μαϊμούδες, δείχνουν ότι κάτι κάνετε. Συνεχίστε! Κάντε τους όλους να σκούζουν και να χτυπιούνται! Ε ρε γέλιο!

 20. Ο/Η NikosPG λέει:

  καταδικάστε τη χρυσή αυγή
  ψηφίστε την

 21. Ο/Η ... λέει:

  kala na rotiso kati…ta source codes olon afton pou evales na ginonte remove ta ides kai ekrines oti ine vromika?? i apla ise enas e8nikistis?

  i mipos den 3eris na diavazis kodika? 😛

 22. Ο/Η 0_vi_kinaidos? λέει:

  Re paidia kala kai agia ola ayta mou grafete:
  Dhladh, gia programmatistes toy tagmatos twn Ippotwn kai twn andreiomenwn, routers valtous apo tous evraious, modems apo tous tourkous, programmata apo poustides, o8ones apo travesti, kai genika syskeves proerxomenes apo ka8e epipedo koinwnikis pa8ogeneias.
  Logika kai swsta mou fainontai…
  Ena mono me xalase…
  O vi kynaidos? Eleos! Dhladh o vim pou exei kai poustile xrwmatakia ti einai??? Ayton giati den ton anaferete?
  Mhpws eiste ki eseis Valtoi!!
  TO K A T G G E L W !!!
  (pou sai Louka na me deis!!)

  Ante…. mas eu8misate kai shmera…
  na ste kala!!

 23. Ο/Η seirios12a λέει:

  Το χω πει εκατό φορές, πρέπει να φτιάξουμε την

  SeiriOS 2012

  να τελειώνει η ιστορία.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: