Λίγα λόγια για το παρόν ιστολόγιο

Αυτό το ιστολόγιο εχει ως σκοπό την έρευνα, διάδοση και προώθηση της Αντικειμενικής Αλήθειας σε θέματα που αφορούν την Τεχνολογία και το Λογισμικό Υπολογιστών.

Εδώ θα βρείτε ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Γεγονότα που είτε αποκρύπτονται, είτε δεν ειναι ευρέως γνωστά στίς μάζες.

Ειναί ουσιαστικό να καταλάβει ο αναγνώστης οτι δεν έχουμε καμμία σχέση με τους γνωστούς παρανοικούς των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης. Είμαστε Έλληνοεβραίοι Επιστήμονες της Πληροφορικής, γεννημένοι στο Ισραήλ. Αποστάτες της τάξης μας, ασπαστήκαμε τον Ελληνικό Πολιτισμό όταν ανακαλύψαμε την αλήθεια που μας έκρυβαν στην ίδια μας την πατρίδα. Αποτέλεσμα των αποκαλύψεων μας ήταν να απειληθούμε με απώλεια της ιθαγένειας μας. Βρισκόμαστε υπο άτυπο καθεστώς δίωξης απο τις Αρχές, και δεν μπορούμε καν να επισκεφτούμε τον τόπο που γεννηθήκαμε.

Σαν ελάχιστη δυνατή αντίδραση και χρέος μας πρός τον λαο και τον πολιτισμό που μας δέχτηκε και μας εξύψωσε ηθικά και πνευματικά, αποφασίσαμε να αποκαλύψουμε γεγονότα που σε μεγάλο βαθμό βιώσαμε, γνωρίσαμε, και επιβεβαιώσαμε εμείς οι ίδιοι.

Σ’αυτό το ιστολόγιο, Δέν κρίνουμε, δέν σχολιάζουμε, δέν συνωμοσιολογούμε.

Παρουσιάζουμε τα γεγονότα ως έχουν, με πηγές που ο καθένας μπορεί να διασταυρώσει.

Οι ευφυείς και υποψιασμένοι αναγνώστες μας, ειναι ελεύθεροι να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.

2 Responses to Λίγα λόγια για το παρόν ιστολόγιο

  1. […] Περισσότερη επιστήμη Από Stazybο Hοrn Leave a Σχόλιο Κατηγορίες: μπλαμπλα Όταν σφίγγουν οι ζέστες, κι η δουλειά, θες αντίδοτο… […]

  2. Ο/Η Οmg λέει:

    ποο γάμησε τα πραγματικά…Ε πηγαίνετε πιάστε καμιά δουλεία βρείτε και καμιά γκόμενα να ξελαμπικάρετε λίγο..

Σχολιάστε